
Nama Apl | My Town World - Mega Doll City |
pemaju | My Town Games Ltd |
kategori | Simulasi |
Saiz | 1.28M |
Versi Terkini | 1.0.55 |


Memulakan Pengembaraan Rumah Anak Doll Ultimate dengan *My Town World - Mega Doll City *, di mana mod yang dibuka semua kunci membolehkan anda menyelam ke bandar yang luas yang menggabungkan unsur -unsur dari semua "bandar saya" dan permainan "bandar saya". Di sini, anda boleh menenun naratif yang tidak berkesudahan, meneroka lebih daripada 200 rumah playhouses, dan berinteraksi dengan lebih daripada 100 watak anak patung yang unik, membolehkan anda membuat dan menyesuaikan pengalaman Dream Playhouse anda!
Ciri -ciri Dunia Bandar saya - Mega Doll City:
- Pengalaman All-In-One : Akses setiap bandar saya dan permainan bandar saya dalam satu dunia yang luas dan luas.
- Eksplorasi yang luas : Temui lebih daripada 200 buah rumah, masing -masing menawarkan tetapan dan cerita yang unik.
- Interaksi Watak Kaya : Terlibat dengan lebih daripada 100 aksara anak patung dan roleplay ke kandungan jantung anda.
- Sambungan Lancar : Berinteraksi dengan bebas di antara semua rumah anak patung untuk mewujudkan jalan cerita yang dinamik.
- Kebebasan Kreatif : Mengubah cuaca, reka bentuk, dan bermain cerita unik yang disesuaikan dengan imaginasi anda.
Petua untuk pengguna:
- Terokai untuk membuka kunci : Berjuang ke lokasi yang berbeza untuk menemui dan membuka kunci rumah baru.
- Penyesuaian adalah kunci : menyesuaikan watak anda dan menenun kisah kehidupan bandar anda sendiri.
- Multiplayer Fun : Menguatkan kegembiraan dengan bermain dengan rakan -rakan dan berkongsi pengalaman.
- Pelbagai Roleplay : Eksperimen dengan peranan yang berbeza dan terlibat dengan pelbagai watak.
- Tinggal dikemas kini : Lihatlah kemas kini bulanan yang membawa rumah mainan baru untuk meneroka dan menikmati.
Maklumat mod
- Buka kunci segala -galanya : Mengalami potensi penuh permainan dengan semua kandungan yang sedia ada.
Apa yang boleh dilakukan dengan anak patung di dunia bandar saya - Mega Doll City?
Di dunia bandar saya - Mega Doll City , kemungkinannya tidak berkesudahan. Berpakaian anak patung anda di Regal Prince atau Puteri Pakaian, mengumpulkan rakan-rakan anda di taman skate yang bersemangat di bandar ini, mengambil peranan heroik seorang ahli bomba dalam misi menyelamat untuk menyelamatkan bandar, atau menikmati penjagaan diri dengan menggayakan rambut dan membeli-belah untuk hadiah. Tuan rumah yang meriah, mengatur permainan di seluruh bandar, menikmati berjalan kaki kasual, menghirup kopi, menghiasi rumah impian anda, atau hanya melawat rakan-rakan. Permainan ini berfungsi sebagai kanvas yang sempurna untuk kreativiti anda, membolehkan anda mengawal mana -mana anak patung dan meneroka pelbagai "rumah" berfungsi sepenuhnya dengan watak -watak yang menyeronokkan. Inti dari dunia bandar saya adalah untuk bermain, meneroka, dan mencipta tanpa had.
Apa yang baru
- 14 Bilik Hotel Baru : Kembangkan cakrawala reka bentuk anda dengan lebih banyak ruang untuk meneroka dan menyesuaikan.
- 260 Perabot & Hiasan : Meningkatkan Rumah Playhouse anda dengan pelbagai barangan baru.
- 25 Wallpaper & Tiles : Pilih dari gaya bergaya untuk sempurna sepadan dengan getaran mana -mana bilik.
-
Stalker 2: Senarai Semua Artifak & Cara Mendapatkannya
-
Pokémon Jurulatih Akan Muncul Semula dalam Pokémon TCG pada tahun 2025
-
Clash of Clans Memperkenalkan Dewan Perbandaran 17: Kemas Kini Mengubah Permainan Dikeluarkan
-
Pecah: Ubisoft Memperkenalkan Usaha Permainan NFT Terselindung
-
Pengecas dan Penyejuk REDMAGIC Ditingkatkan untuk Penguasaan Mudah Alih
-
Shadow of the Depth: Open Beta Kini Tersedia pada Android